Gyakran ismételt kérdések

Kell-e engedély a mágnes horgászathoz?
A mágnes horgászatra jelenleg nincs szabályozás, tehát nem engedélyköteles. Magán vizeken, művédelmi területeken viszont engedély nélkül nem szabad horgászni.

Szállítás?
A szállítási idő akár 24 óra, de maximum 2 munkanap. A munkanapokon 11:00-ig beérkezett rendeléseket akár már másnap is kiszállítjuk. A GLS kézbesíti a megrendelt termékeket. Szállítási díj: 1.450Ft / utánvétel: +250Ft
További országok, ahova szállítunk: Ausztria, Németország, Románia

Fizetés?
A honlapon bankkártyás, illetve utánvételes fizetési lehetőségek vannak. A feltüntetett árak, bruttó árak.

Hol érdemes próbálkozni?
Mindenhol érdemes, ahol víz van. Minden helyen érdemes megpróbálni egy-két dobás erejéig. A legmeglepőbb fogások az esélytelennek tűnő helyekről kerülnek elő.

Mit tegyek a kifogott dolgokkal?
A kifogott dolgokat minden esetben el kell vinni a horgászhelyről az első hulladékgyűjtőig. Ha nagy méretű a fogásunk, akkor a kuka mellé kell lerakni. 

Megtarthatom a fogásokat?
Az apróbb dolgokat megtarthatjuk, horgász felszerelések, kések. A nagyobb értéket képviselő dolgokat viszont le kell adnunk. A leadás után 30 nappal minden tárgy visszaigényelhető! 

Mit tegyek, ha fegyvert, lőszert, bombát fogok?
Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kerülje azokat a helyek, ahol veszélyes tárgyak lehetnek a vízben. Ha még is ilyen akad a mágnesre, akkor senki nem piszkálja. Tegye le a kötelet, távolodjon el és értesítse a hatóságokat. 

Hogyan válasszak horgász mágnest? 
Kattints ide.

Hogy szedem le, ha feltapad valamire?
A mágnesek függőlegesen fejtik ki ezt a nagy erőt. Oldal irányba lehúzható, lebillenthető a mágnes bármilyen felületről. 

Mit tegyek, ha elakadtam a mágnessel?
Ilyen esetekben nem sok bevált módszer van, de ami a legtöbbször bejön, hogy a másik irányban húzva kiakaszthatod a mágnest. A másik, hogy próbálj segítséget kérni kajakosoktól, csónakosoktól. 

Mire lehet szükségem még?
Ha a horgász mágnesed már meg van, akkor, ami még kellhet a horgászathoz az egy vödör, kesztyű és egy kampó. 

Scroll to Top