Barion Pixel
Ft
0

Kosár

0
Subtotal: Ft
Nincs termék a kosárban.

Gyakran ismételt kérdések

A legjobb horgászmágnes kiválasztása nem egyszerű, rengeteg horgász mágnes létezik, ezek mind formában, méretben és tartóerőben eltérnek. Nálunk, a magneshorgaszat.hu webshopban kimondottan erre a hobbira gyártatjuk a mágneseinket már sok éve. Több mint 30.000 eladott mágnes! Akár 24 órás szállítás, vagy azonnali átvétel az üzletünkben.

A mágnes horgászatra jelenleg nincs szabályozás, tehát nem engedélyköteles. Magán vizeken, művédelmi területeken viszont engedély nélkül nem szabad horgászni.

A szállítási idő akár 24 óra, de maximum 2 munkanap. A munkanapokon 11:00-ig beérkezett rendeléseket akár már másnap is kiszállítjuk. A GLS futárszolgálat a megrendelt termékeket. Szállítási díj: 1.450Ft / utánvétel: +250Ft
További országok, ahova szállítunk: Ausztria, Németország, Románia, Szlovákia, Csehország

A honlapon bankkártyás, és utánvételes fizetési lehetőségek vannak. A feltüntetett árak bruttó árak.

Mindenhol érdemes mágnes horgászattal próbálkozni, ahol víz van. Minden helyen érdemes megpróbálni egy-két dobás erejéig. A legmeglepőbb fogások az esélytelennek tűnő helyekről kerülnek elő.

A kifogott dolgokat minden esetben el kell vinni a horgászhelyről az első hulladékgyűjtőig. Ha nagy méretű a fogásunk, akkor a kuka mellé kell lerakni. 

Az apróbb dolgokat megtarthatjuk, horgász felszerelések, kések stb. A nagyobb értéket képviselő dolgokat viszont le kell adnunk. A leadás után 30 nappal minden tárgy visszaigényelhető! 

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kerülje azokat a helyek, ahol veszélyes tárgyak lehetnek a vízben. Ha még is ilyen akad a horgász mágnesre, akkor senki nem piszkálja. Tegye le a kötelet, távolodjon el és értesítse a hatóságokat

A mágnesek függőlegesen fejtik ki ezt a nagy erőt. Oldal irányba lehúzható, lebillenthető a mágnes bármilyen felületről.

Ilyen esetekben nem sok bevált módszer van, de ami a legtöbbször bejön, hogy a másik irányban húzva kiakaszthatod a mágnest. A másik, hogy próbálj segítséget kérni kajakosoktól, csónakosoktól. 

Ha a horgász mágnesed már meg van, akkor, ami még kellhet a horgászathoz az egy vödör, kesztyű és egy kampó. A magneshorgaszat.hu webshopban minden kelléket megtalálsz: saját márkás termékeink kimondottan a mágneshorgász hobbira gyártott mágnesek.