Barion Pixel

Kik is vagyunk?

2016 nyarán, ismerkedtünk a mágneshorgászattal, amibe egyből beleszerettünk. Több oka is van ennek: szeretünk túrázni, kint lenni a természetben, érdekes dolgokat találni, amiknek van története. Úgy gondoltuk, hogy Magyarország vizeiben rengeteg kincset lehet találni, amit az elmúlt évtizedes/évszázados hordalék maga alá temetett. A célja az oldalnak, amiért mi ezt létrehoztuk, hogy megismertesse ezt a hobbit másokkal, illetve hogy minden lehetséges eszközt, amire szükség lehet megtaláljatok egy helyen és olyan minőségben, amit bátran használhattok, és máshol nem kaphatjátok meg.

Az elmúlt években rengeteget fejlődött a hobbi, jó magunk is szervesen részt véve ebben, mivel több, mint 2 és fél éve egyedi, erre a hobbira készült mágneseket gyártatunk és forgalmazunk. Nap, mint nap beszélgetünk veletek, hogy mennyire szeretitek a mágnes horgászatot, illetve mennyi barátság született ennek a hobbinak köszönhetően.
Ígérjük, hogy továbbra is próbálunk egy olyan platform lenni számotokra, akár itt a weboldalon, akár a Facebook oldalon, ahol bátran tudunk beszélni, élményeket megosztani, mert erről szól ez az egész. 

A csapat

2016-óta változatlan felállásban.

Kovács Erik

alapító

Vinczellér Dávid

alapító

Kövess minket!